پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز جمعه ، 1403/09/02

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

سرپرست بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت در خصوص ویروس آنفولانزا و راههای پیشگیری از ویروس آنفولانزا گفت: آنفولانزا یک عفونت حاد تنفسی است که بوسیله عفونت ناشی از ویروس آنفولانزا بوجود می آید و هر ساله یک سری ازاین ویروس شیوع پیدا میکند.این ویروس،دستگاه تنفسی فوقانی یا تحتانی را گرفتار میکند.

سرپرست بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت در خصوص ویروس آنفولانزا و راههای پیشگیری از ویروس آنفولانزا گفت: آنفولانزا یک عفونت حاد تنفسی است که بوسیله عفونت ناشی از ویروس آنفولانزا بوجود می آید و هر ساله یک سری ازاین ویروس شیوع پیدا میکند.این ویروس،دستگاه تنفسی فوقانی یا تحتانی را گرفتار میکند.


به گزارش روابط عمومی بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت؛ دکتر محمد طاها خادمی افزود: احساس سرما، سرفه، سر درد، ضعف، گرفتگی بینی، اسهال، تحریک یا درد چشم، استفراغ و درد عضلانی از علائم بیماری و راه تشخیص به وسیله علائم بالینی و کشت خلط می باشد.


وی در ادامه در جهت پیشگیری از این بیماری تصریح کرد: رعایت بهداشت دست به صورت اصولی انجام شود، شست و شوی دست ها به خصوص بعد از سرفه و عطسه کردن و دست زدن به بینی انجام شود، پوشاندن دهان در زمان سرفه یا عطسه، استفاده از دستمال کاغذی و معدوم ساختن آن پس از استفاده، پرهیز از حضور دراماکن شلوغ، ماندن در منزل و پرهیز از تماس با دیگران در هنگام بیماری، استفاده از درمان طبی مناسب و مراجعه به موقع در هنگام شروع علائم تاثیر بسیار زیادی در درمان و پیشگیری دارد.


دکتر خادمی در خصوص گروه های پر خطر درمان ابتلا به این ویروس که عوارض بیماری را با شدت بیشتری نشان می دهد، تصریح کرد: افراد بالای 64 سال سن، کودکان زیر 12 سال، زنان باردار، افراد با بیماری های زمینه ای و مزمن مثل دیابتی ها، کلیوی ها، قلبی ها، بیماران دچار نقص سیستم ایمنی هستند، شدت بیشتری را نشان می دهند.